Youtube

Youtube
Βρείτε το κανάλι μας στην ψηφιακή πλατφόρμα youtube.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Παρουσίαση του βιβλίου του Μελέτη Μελετόπουλου



Ο παλιός μου φίλος απο το περιοδικό ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, Μελέτης Μελετόπουλος , παρουσιάζει το νέο του βιβλίο , που εκδόθηκε απο τις εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ με τίτλο "ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ (Πανεπιστημίου 54 και Εμ.Μπενάκη 3ος όροφος ) στις 29-6-2010 στις 19.30.Θα μιλήσουν οι Αν.Πεπονής,Δημ.Νεζερίτης , Κ.Κόλμερ,Χ.Λαζαρίδης ,Γ.Μαλούχος , Α.Παπαγιαννίδης.

2 σχόλια:

  1. Κρίμα τον άνθρωπο. μαθητης του Ziegler, να έχει περάσει απο τη μεριά του φιλελευθερισμού. Ο δε Κόλμερ, δεν ντρέπεται να εξυπνεί ακόμα και τα πυρηνικά εργοστάσια.
    Τι ξέρει ο φιλελευθερος απο πατρίδα και τοπικότητα;
    Δεν ξέρουν ότι η ιστορία όχι μόνο διδάσκει αλλά και ξεφωνίζει: Οπου υπήρξε φιλελευθερισμός υπήρξε και ελεύθερο εμπόριο και όπου υπήρξε ελευθερο εμπόριο υπήρξε υποδούλωση και προδοσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Μελετόπουλος είναι "βενιζελικός" , κοινωνικά φιλελεύθερος και τα περιοδικά που διηύθυνε όπως η ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ήταν πραγματικά ανοιχτά σε κάθε μορφή σκεψής .Γι αυτό φιλοξενήθηκαν απόψεις όπως του Κονδύλη , του Ράπτη , του Ψυρούκη .Απο την όλη του δραστηριότητα πνευματική και πολιτική δεν έχει αντλήσει κανένα προσωπικό όφελος.Αντίθετα του έκλεισε πολλές πόρτες ειδικά στο Πανεπιστήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή